Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda toprak görmek

Rüyada balkonda toprak görmek

Rüyada balkonda toprak görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, neşeleneceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda toprak gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada balkonda toprak görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda toprak görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, gönül gözünün açılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan sallanmak gerekirse özür dileneceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Rüyada balkon akıtmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil balkon görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments