Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atlet görmek

Rüyada beyaz atlet görmek

Rüyada beyaz atlet görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada beyaz atlet hediye etmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet asmak iyi konumlara geleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz atlet görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments