Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atlet vermek

Rüyada beyaz atlet vermek

Rüyada beyaz atlet vermek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet vermek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Rüyada beyaz atlet görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, alim ve bilge insan olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek tövbelerinin kabul olacağına, dertlerin biteceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet külot görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz atlet giymek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, birçok işin birlikte yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments