Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atı yıkamak

Rüyada beyaz atı yıkamak

Rüyada beyaz atı yıkamak kasasının daha çok para dolacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada beyaz atı yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Rüyada beyaz at yıkamak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atı yıkamak işinin ehli olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Rüyada at yıkamak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mendil yıkamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yün yıkamak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yıkamak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde yıkamak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments