Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedi yıkamak

Rüyada beyaz kedi yıkamak

Rüyada beyaz kedi yıkamak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kedi yıkamak gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada beyaz kedi yıkamak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada kediyi yıkamak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi yıkamak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu yıkamak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi yıkamak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada kedi yıkadığını görmek önemli işler yapacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ayakkabı yıkamak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sabunla çamaşır yıkamak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments