Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz perde yıkamak

Rüyada beyaz perde yıkamak

Rüyada beyaz perde yıkamak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çalışmalarının artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz perde yıkamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ailesini de mutlu edeceğine, rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde yıkamak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada perde yıkamak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada perde yıkadığını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdeleri yıkamak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tül perde yıkamak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli perde yıkamak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments