Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at sevmek

Rüyada beyaz at sevmek

Rüyada beyaz at sevmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, çalışmalarının artacağına işarettir.

Rüyada beyaz at sevmek gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada beyaz at sevdiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at sevmek isteklerine kavuşacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz atı sevmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah atı sevmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rahat bir işe girileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi at sevmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah at sevmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru at sevmek hem yeni yerler göreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments