Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at sevdiğini görmek

Rüyada beyaz at sevdiğini görmek

Rüyada beyaz at sevdiğini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, güzel günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz at sevdiğini gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada beyaz at sevmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Rüyada beyaz at sevdiğini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atı sevmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah at sevmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yavru at sevmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada atı sevmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın başını sevmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini at üzerinde görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments