Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ileriye gideceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek çalıştığı yerde amir olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulur.

Rüyada birinin mesaj attığını görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, başarısının çoğalacağına, ona şifa olmayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, onu darda bırakmayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments