Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah at sevmek

Rüyada siyah at sevmek

Rüyada siyah at sevmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah at sevmek gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada siyah atı sevmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine yorulur.

Rüyada siyah at sevmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada dört nala koşan siyah at görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada büyük siyah at görmek daima secde ve şükür edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada iki siyah at görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz siyah at görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş siyah at görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel siyah at görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments