Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda tavuk görmek

Rüyada ahırda tavuk görmek

Rüyada ahırda tavuk görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, variyet sahibi olacağına, çıkmaza gireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda tavuk gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Rüyada ahırda tavuk görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ahırdan çıkmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada ahırda uyumak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir yere taşınmaya, işinde itibar edineceğine işarettir.

Rüyada boş ahır görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada domuz ahırı görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada karanlık ahır görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada ahır hayvanları görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yanan ahır görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments