Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır kapısı görmek

Rüyada ahır kapısı görmek

Rüyada ahır kapısı görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, bir uzmana başvurulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahır kapısı gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada ahır kapısı görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada inek ahırına girmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahırda keçi görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada ahıra taşınmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulur.

Rüyada ahır dolusu inek görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada ahırda yatmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, para pul sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahırda domuz görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Rüyada ahırda oturmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments