Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda olmak

Rüyada ahırda olmak

Rüyada ahırda olmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada ahırda olmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Rüyada ahırdan çıkmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ahırı görmek sağlam bir kariyer edineceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan dolu ahır görmek büyük atılımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada ahırda saklanmak yalnız hissetmeye, çıkış yolları bulacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada ahıra düşmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kalp kırıklığı olacağına işarettir.

Rüyada ahırda oturmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda saman görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işarettir.

Rüyada ahırın yandığını görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, anne duasının açılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments