Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ahır görmek

Rüyada yanan ahır görmek

Rüyada yanan ahır görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, söylediklerinin çıkacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan ahır gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada yanan ahır görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, büyük atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada ahır gibi ev görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ahır dolusu koyun görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada ahır dolusu inek görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahırı temizlediğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırda olmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ahırda hayvan pisliği görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, güzellik ve hayır geleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu ahır görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments