Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda uyumak

Rüyada ahırda uyumak

Rüyada ahırda uyumak kendine geleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, gergin olacağına delalettir.

Rüyada ahırda uyumak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada ahırda uyumak haneye nifak gireceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet eder.

Rüyada ahırda çok inek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına alamet eder.

Rüyada ahır pisliği görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada ahırda cımbız görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, güzel işler yapacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ahırda saklanmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahırda hayvan görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hakkını savunamayacağına, çok başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan ahırı görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ahır görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments