Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda saman görmek

Rüyada ahırda saman görmek

Rüyada ahırda saman görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, neşesine kavuşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahırda saman gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ahırda saman görmek genç kimselere eğitim vereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada saman savurmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çuvala saman doldurmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada samanlıkta fare görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ata saman yedirmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada samanların yandığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman yığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yonca samanı görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments