Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betona düşmek

Rüyada betona düşmek

Rüyada betona düşmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerinin iyi gideceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada betona düşmek gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada betona düşmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten betona düşmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada beton harcı yapmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, inancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada beton mikseri görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada betonda yatmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada betona basmak biraz olsun hafifleyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada beton köprü görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Rüyada betona yazı yazmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments