Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda kuran okumak

Rüyada ahırda kuran okumak

Rüyada ahırda kuran okumak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ahırda kuran okumak gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada ahırda kuran okumak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda saklanmak hasta ise iyileşeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ahırı süpürmek işlerini büyüteceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan ahırı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada ahır süpürmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda yaşamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada ahır dolusu koyun görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada ahırda yumurta toplamak çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments