Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırı süpürmek

Rüyada ahırı süpürmek

Rüyada ahırı süpürmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, dilediği gibi yaşayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahırı süpürmek gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Rüyada ahırı süpürmek dedikoduya, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ahır süpürmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada ahırda öküz görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, zararların üst üste geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırda oturmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret etmektedir.

Rüyada ahırı temizlemek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Rüyada ahırda saman görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine tabir olunur.

Rüyada ahırda namaz kılmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Rüyada dolu ahır görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments