Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda inek görmek

Rüyada ahırda inek görmek

Rüyada ahırda inek görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırda inek gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada inek ve ahır görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda inek görmek küskünlük yaşanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada inek ahırına girmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırda çok inek görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahır ve inek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada ahır dolusu inek görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada inek ahırı görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahır kapısı görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments