Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besmele getirmek

Rüyada besmele getirmek

Rüyada besmele getirmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, statü atlayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada besmele getirmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Rüyada besmele getirmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet eder.

Rüyada besmele okumak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkup besmele çekmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette besmele çekmek ağız tadının yerinde kalacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arapça besmele görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada besmele çeken birini görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada besmele çekildiğini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde besmele yazısı görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments