Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkuyla besmele çekmek

Rüyada korkuyla besmele çekmek

Rüyada korkuyla besmele çekmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkuyla besmele çekmek gördüyseniz:

  • Medya, seyahatler, hukuk ya da eğitim başlıklı konularda da değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada korkudan besmele çekmek fakir fukaraya yardım edeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada korkup besmele çekmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada korkuyla besmele çekmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan görüp besmele çekmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta besmele çekmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli besmele çekmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulur.

Rüyada tesbihle besmele çekmek işlerinin yoluna gireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments