Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup besmele çekmek

Rüyada korkup besmele çekmek

Rüyada korkup besmele çekmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, ev sahibi olacağına, planların tutmayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, amaçlarına ulaşacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup besmele çekmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Rüyada korkudan besmele çekmek işsizlerin iş sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada korkuyla besmele çekmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada korkup besmele çekmek kar elde edileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana karşı besmele çekmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işlerinde kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta besmele çekmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesli besmele çekmek övgü dolu sözler duyacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada besmele çekmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, üzüntülerinin son bulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments