Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak

Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak

Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Rüyada besmele çekerek şeytanı kovmak işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak hayırlı işe, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytana besmele çekmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada şeytan görüp besmele çekmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, alışveriş yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanı görüp besmele çekmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek nitelik ve farklılık geleceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada şeytana besmele okumak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytana karşı besmele çekmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments