Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beş lira görmek

Rüyada beş lira görmek

Rüyada beş lira görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, yeni işler yapılacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada beş lira gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada altın lira görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden altın lira almak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çok yükseleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada altın lira takmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın lira toplamak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada altın lira saymak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ata lira görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada otuz lira görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarı lira görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments