Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata lira görmek

Rüyada ata lira görmek

Rüyada ata lira görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, istediği makama geleceğine yorulur.

Rüyada ata lira gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada ata lira bulmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata lira görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada lira altın almak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, büyük başarılar elde edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın lira çalmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada sarı lira toplamak mutluluğun ve kazancın azalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına yorulur.

Rüyada ölüden altın lira almak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada lira altın görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt beş lira görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments