Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suda yıkanmak

Rüyada berrak suda yıkanmak

Rüyada berrak suda yıkanmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Rüyada berrak suda balık görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada kendini berrak suda görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suda yürümek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kırgınlıkların geçeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suda yüzmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Rüyada berrak bir suda yüzmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Rüyada berrak suda boğulmak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments