Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak kaynak su görmek

Rüyada berrak kaynak su görmek

Rüyada berrak kaynak su görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, işlerinin de rast gideceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, dinine bağlı kalacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada berrak kaynak su gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Rüyada berrak kaynak su görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaynağı görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynak suyunda yüzmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sıcak kaynak suyu görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kaynak suyundan içmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Rüyada bir kaynaktan su içmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments