Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak denize atlamak

Rüyada berrak denize atlamak

Rüyada berrak denize atlamak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, üzüntülerinin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Rüyada berrak denize atlamak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada berrak denize atlamak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suya atlamak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada berrak bi deniz görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, planlarının bozulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su deniz görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Rüyada berrak temiz deniz görmek ekmeğine leke süreceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada berrak deniz ve balık görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, anne babaya müjde verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak dalgalı deniz görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments