Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz denize dalmak

Rüyada temiz denize dalmak

Rüyada temiz denize dalmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yeni alanlara yöneleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına inanılır.

Rüyada temiz denize dalmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Rüyada temiz denize dalmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, emeğinden hayır göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suya dalmak yüksek bir makama geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde derinlere dalmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil denize dalmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalmak helal rızka sahip olunacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet eder.

Rüyada deniz dibine dalmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerin eski haline döneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içine dalmak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin altına dalmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments