Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin derinliklerine dalmak

Rüyada denizin derinliklerine dalmak

Rüyada denizin derinliklerine dalmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, zenginliğinin süreceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, umutlarının çoğalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin derinliklerine dalmak gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Rüyada denizin derinliklerine dalmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada denizin derinliklerine inmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet eder.

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada derinlik görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere inanılır.

Rüyada derin denize dalmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işarettir.

Rüyada soğuk denize dalmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalettir.

Rüyada denizde yüzmek dalmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizin dibine dalmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments