Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz dibine dalmak

Rüyada deniz dibine dalmak

Rüyada deniz dibine dalmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz dibine dalmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada denizde dibe dalmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada denizin dibine dalmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize dip dalmak işlerini büyüteceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada deniz dibine dalmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, maddi zararını karşılayacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada havuz dibine dalmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işarettir.

Rüyada dip dalmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada dibe dalmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada havuzun dibine dalmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments