Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir denize girmek

Rüyada berrak bir denize girmek

Rüyada berrak bir denize girmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, büyük mutluluk duyulacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Rüyada berrak bir denize girmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada berrak bir denize girmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak denize girmek anne baba duaları alınacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak havuza girmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada temiz berrak suya girmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada berrak bir suya girmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada berrak suya girmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yüzünü güldüreceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Rüyada berrak suyun içine girmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada berrak deniz suyu görmek hayal kırıklığına, aşama göstermeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments