Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır yapmak

Rüyada ahır yapmak

Rüyada ahır yapmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ticarette şansının düşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, maddi zararın büyük olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ahır yapmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Rüyada ahır yapmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda banyo yapmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz ahır görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahır ve koyun görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Rüyada ahır damı görmek ticarette zarar edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada inek ahırına girmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Rüyada at ahırı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz ahırı görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments