Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beni sevdiğini görmek

Rüyada birinin beni sevdiğini görmek

Rüyada birinin beni sevdiğini görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, planlı ve programlı davranacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin beni sevdiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada birinin beni sevdiğini görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Rüyada benini koparmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, başarısız olacağına alamet eder.

Rüyada dudakta ben görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuza benzeyen köpek görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Rüyada el üstünde ben görmek geçim derdine düşeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bengal kaplanı görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada boyunda et beni görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulur.

Rüyada birinin beni kovaladığını görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments