Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni koparmak

Rüyada beni koparmak

Rüyada beni koparmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada beni koparmak gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ben çıktığını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında ben görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada siyah et beni görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insana benzeyen at görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet eder.

Rüyada ben kesmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, keyfin kaçacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin beni aradığını görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments