Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır görmek

Rüyada ahır görmek

Rüyada ahır görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada ahır gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ahıra düşmek ev sahibi olunacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada ahırda kuran okumak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ahırda yaşamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırı temizlemek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, zarara uğrayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahırda çok inek görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada inek ahırına girmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Rüyada ahır yapmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Rüyada ahırda olmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments