Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahıra düşmek

Rüyada ahıra düşmek

Rüyada ahıra düşmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada ahıra düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada ahıra düşmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada inek ahırına girmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada ahırda öküz görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahır dolusu koyun görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işarettir.

Rüyada dolu ahır görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda uyumak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ahırda yaşamak gayrimenkul sahibi olunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, başarılarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada ahırda buzağı görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments