Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince belli olmak

Rüyada ince belli olmak

Rüyada ince belli olmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hep yerinde sayacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Rüyada ince belli olmak gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada ince belli olmak güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak alim ve bilge insan olacağına, kucaklaşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada belli bir tarih görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada miktarı belli para görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada belli miktarda para görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada belli bir saat görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince yılanlar görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kişinin gönlünü alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments