Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü belli olmayan birini gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına alamet eder.

Rüyada belli miktarda para görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada miktarı belli para görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada ince belli olmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalettir.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, güzel huylarının değişeceğine alamet eder.

Rüyada belli bir saat görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada belli bir tarih görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü sarı görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, rahat yaşayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments