Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bellenmiş bahçe görmek

Rüyada bellenmiş bahçe görmek

Rüyada bellenmiş bahçe görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bellenmiş bahçe gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Rüyada bellenmiş bahçe görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bele kemer takmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Rüyada bel ağrısı çekmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bel ameliyatı olmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada bel kemeri görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bele ip bağlamak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments