Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinden ısırılmak

Rüyada belinden ısırılmak

Rüyada belinden ısırılmak engellerin ortadan kalkacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işarettir.

Rüyada belinden ısırılmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada belinden ısırılmak lüksünün artacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada belinde kıl görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin beline sarılmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada belinde dövme görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada belinin inceldiğini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beline kadar çamura batmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments