Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediyeye binmek

Rüyada belediyeye binmek

Rüyada belediyeye binmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediyeye binmek gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada belediyeye binmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye otobüsü binmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada belediye otobüse binmek müşterilerinin çoğalacağına, parasının ve malının çoğalacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada belediye arabasına binmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada belediye otobüsüne binmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak başarılarının takdir edileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments