Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye otobüsü binmek

Rüyada belediye otobüsü binmek

Rüyada belediye otobüsü binmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hastalıkların son bulacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye otobüsü binmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada belediye otobüsü binmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye otobüse binmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada belediye otobüsüne binmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye otobüsü beklemek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada belediye otobüsü kullanmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı belediye otobüsü görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, her isteklerinin yerine geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada belediye otobüs görmek neşe içinde olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye otobüsü görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments