Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuşak bağlamak

Rüyada siyah kuşak bağlamak

Rüyada siyah kuşak bağlamak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, aniden evlilik kararı alacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada siyah kuşak bağlamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, yardımının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele kuşak bağlamak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kuşak bağlamak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kuşak bağlamak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments