Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin kuşağı bağlamak

Rüyada gelin kuşağı bağlamak

Rüyada gelin kuşağı bağlamak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yeni planlar yapacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada gelin kuşağı bağlamak gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada geline kuşak bağlamak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin kuşağı bağlamak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil kuşak bağlamak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sürekli tartışacağına delalettir.

Rüyada bele kuşak bağlamak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuşak bağlamak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kuşak bağlamak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments