Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belden bıçaklanmak

Rüyada belden bıçaklanmak

Rüyada belden bıçaklanmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada belden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada belden bıçaklanmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geleceğinizin güzel olacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada belden yukarısını açık görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, malların çoğalacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada belden üstünü açık görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, esenleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada belden iğne vurulmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sorumluluk alacağına işaret eder.

Rüyada belden vurulmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına delalettir.

Rüyada belde silah görmek kendini çok iyi hissedeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada belden öpmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada belde kıl görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments