Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belde silah görmek

Rüyada belde silah görmek

Rüyada belde silah görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belde silah gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Rüyada belde silah taşımak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada belde silah görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada belden aşağı görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, hayır dualarına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada belde tabanca görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada belde yara görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belden aşağısını yıkamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada belden yukarısını açık görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belden üstünü açık görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments