Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belden vurulmak

Rüyada belden vurulmak

Rüyada belden vurulmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, zorlu bir dönem geçirileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada belden vurulmak gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Rüyada belden iğne vurulmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine inanılır.

Rüyada belden vurulmak boş kuruntularla uğraşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada belden sarılmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada belden aşağısını açık görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine inanılır.

Rüyada belden bıçaklanmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada belden aşağı görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada belde tabanca görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, canının sağ olacağına yorulmaktadır.

Rüyada belden aşağısını görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments