Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belden öpmek

Rüyada belden öpmek

Rüyada belden öpmek umduklarını bulamayacağına, hasret gidereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, istediklerini elde edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada belden öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada belden öpmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada belde silah taşımak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalet eder.

Rüyada belden altını açık görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada belden aşağısını görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada belden sarılmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada belde kıl görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada belde yara görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada belden aşağı soyunmak gönül hoşluğu yaşayacağına, kişinin fakirleşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments